Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skull and Bones release nogmaals uitgesteld

Stuurloos.

Ubisoft kondigt enkele drastische wijzigingen aan voor zijn geplande game releases de komende maanden en jaren. Het grootste nieuws daarbij is dat de release van Skull and Bones nogmaals wordt uitgesteld.

Na heel wat eerder uitstel zou die game normaal gezien in maart 2023 uitkomen, maar dat is dus niet langer het geval. De release wordt verschoven naar het begin van het fiscale jaar 2023-2024. Dat zou dus in april of mei van dit jaar kunnen zijn. Als de release tenminste niet nogmaals opschuift...

Daarnaast annuleert Ubisoft ook de productie van drie andere, nog onaangekondigde games. Die komen bovenop de annulatie van Splinter Cell VR en Ghost Recon Frontline vorig jaar.

Als reden voor die drastische beslissingen verwijst Ubisoft naar de tegenvallende financiële cijfers van de afgelopen periode. Zo presteerden zowel Mario + Rabbids: Sparks of Hope als Just Dance 2023 beneden de verwachtingen.

Daarnaast kampt de uitgever naar eigen zeggen met 'grote uitdagingen in een sector die meer en meer inzet op mega-merken en langlopende titels'.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Skull and Bones

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties