Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skins voor Yoshi vrij te spelen met amiibo in Yoshi's Woolly World

Yoshi + Mario-amiibo = Yoshi met snor.

Naast dat er drie wollen Yoshi-amiibo op de markt komen, ontgrendelen de meeste andere amiibo ook content in Yoshi's Woolly World in de vorm van skins/patronen voor Yoshi. Dat maakt Nintendo vandaag bekend.

Zet Mario op je GamePad en Yoshi krijgt een blauwe tuinbroek aan en een rode pet op. Ook krijgt hij een snor op zijn neus. Donkey Kong ontgrendelt een bruin-beige Yoshi met een rode stropdas voor. Zo geeft iedere amiibo Yoshi een ander uiterlijk.

De volgende skins zijn op die manier vrij te spelen: Bowser Jr., Olimar, Ganondorf, Palutena, Dark Pit, Zero Suit Samus, Ness, Pac-Man, Wario, Robin, Lucina, Meta Knight, King Dedede, Mega Man, Sonic, Captain Falcon, Shulk, Marth, Sheik, Toon Link, Bowser, Rosalina, Little Mac, Shulk, Pit, Luigi en Zelda.

In de game zelf kun je ook verscheidene gekleurde Yoshi's vrijspelen. Dat doe je door in ieder level de verborgen wol te vinden. Heb je ze allemaal gevonden, dan krijg je er een Yoshi bij.

De wollen Yoshi-amiibo hebben een andere functie. Deze voegen een tweede Yoshi aan de game toe, zodat je twee personages tegelijk kan besturen. Door de ene Yoshi op te eten en hem als een ei weg te gooien, kan de andere Yoshi gemakkelijker bij collectables komen.

Yoshi's Woolly World is vanaf 26 juni verkrijgbaar voor de Wii U. Lees ook: Alle amiibo-waves met compatible games op een rij.

Bekijk op YouTube

Read this next