Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Skate 4 bevat waarschijnlijk open wereld en user generated content

Bijna zo leuk als echt skateboarden.

Skate 4 bevat waarschijnlijk een open wereld vol user generated content. Dat meldt Electronic Arts-CEO Andrew Wilson tijdens een briefing voor investeerders.

Tijdens de briefing zegt Wilson dat Skate 4 waarschijnlijk user generated content, een open wereld en interactie zal bevatten, aangezien dat de huidige trend is in games.

Wat Wilson bedoelt met user generated content is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk gaat het vooral over het aanpassen van je skateboarder met kledij en verschillende skateboards, en niet zozeer over het aanleggen van je eigen parcours.

"Voor veel mensen is skateboarden niet gewoon een sport. Het is hun toegangspoort tot kunst en cultuur," zegt Wilson verder. "Als je iemand als Nyjah Huston op Instagram zoekt, één van 's werelds beste skateboarders, dan zie je dat het een jonge gast is die begon met skateboarden maar nu uitgegroeid is tot een mode- en kunsticoon die in een groot huis in Beverly Hills woont en in een Rolls Royce rijdt."

"Dus voor veel mensen is skateboarden het startpunt, maar als je user enerated content, exploratie en een gemeenschap toevoegt, dan krijg je exponentieel meer kansen."

"Als we over de toekomst nadenken, en over onze groei, dan is een groot deel daarvan om games te kiezen die niet op zichzelf aantrekkingskracht hebben, maar voordeel halen uit trends in de gemeenschap die ons de kans geven ze te doen groeien boven onze verwachtingen."

Skate 4 werd aangekondigd tijdens de EA Play Live 2020 livestream, maar aangezien de ontwikkeling van de game pas recent begon, zal het nog enkele jaren duren voordat de game in de winkel ligt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Skate 4

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.
Reacties