Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Singleplayer co-op in Uncharted 3

YouTube filmpje doet het ons geloven.

Terwijl het originele Uncharted enkel een singleplayer campagne aan boord had ging de ontwikkelaar all in met deeltje twee door een multiplayer mode toe te voegen. Toen wij met het spel aan de slag gingen bleek online knallen met Nathan en z'n vrienden dik de moeite te zijn, maar hoe zal Naughty Dog zichzelf voor de derde keer gaan overtreffen met Uncharted 3?

Een coöperatieve singleplayer, potverdomme! Officieel is het nog niet bekend of Uncharted 3 daadwerkelijk co-op gameplay zal bevatten, maar als we YouTube mogen geloven zit dat er wel degelijk aan te komen. In het onderstaande filmpje zie je namelijk in de rechter onderhoek een rand van een tweede spelscherm dat simultaan met het andere op het TV-scherm te zien is.

Dit is de manier waarop co-op games tegenwoordig weergeven worden - bijvoorbeeld in Resident Evil 5 -, en denk hier maar eens bij na: heb je tot nu toe al footage gezien van Drake die helemaal alleen rondloopt in Uncharted 3? Ik dacht het niet! Check het zelf maar eens op de gamepage van het spel, waar alle trailers tot nu toe terug te vinden zijn.

Waarschijnlijk komen we op de aankomende E3 te weten of Uncharted 3 daadwerkelijk een coöperatieve singleplayer aan boord heeft, of niet.

Reacties