Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sinestro en Hawkgirl bevestigd voor Injustice: Gods Among Us

Knotsen en ringen.

Twee nieuwe personages werden bevestigd voor DC Comics' fighting game Injustice: Gods Among Us. Vanaf de release zal je ook met Sinestro en Hawkgirl op de tronie van helden als Superman en The Flash en schurken als The Joker en Lux Luthor kunnen slaan.

Het zijn slechts vier screenshots die bevestigen dat de twee karakters speelbaar kunnen zijn in Netherrealm's volgende game. Een trailer volgt wellicht snel. Voor een volledig raster van de krijgers in het spel, moet je hier zijn.

Sinestro is een superschurk die origineel de leider was van het Green Lantern Corps en mentor van Hal Jordan (de superheld de Green Lantern). Hij keerde zich echter tegen zijn orde en ging de kwaadaardige toer op. Zijn ring heeft een gele kleur en laat hem net zoals Hal toe om te vliegen en allerlei voorwerpen uit zijn fantasie te laten ontspruiten. Zijn tegenstanders hebben dus ook vaak de handen vol met hem.

Hawkgirl strijdt dan weer mee aan de goede kant. Verschillende personen hebben zich al in haar kostuum gehesen en er zijn ook al spin-offs van het personage met originele namen als Hawkwoman en Hawkman. Dankzij haar riem van een speciaal materiaal kan ze vliegen en krijgt ze bovenmenselijke krachten. Alhoewel ze de speer of knuppel als wapen prefereert, kan ze ook goed overweg met zwaarden, bijlen, hamers, pistolen en vele andere wapens. En als die er niet zijn, knokt ze wel verder met de blote hand. Als ze uiteindelijk het loodje legt, reïncarneert ze even later gewoon weer onder een andere vorm, maar met dezelfde krachten. Handig!

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties