Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Silent Hill: Origins en Shattered Memories naar PlayStation Vita

Voor een tientje per stuk.

Konami maakt bekend dat de PlayStation Portable-games Silent Hill: Origins en Silent Hill: Shattered Memories binnenkort ook verkrijgbaar zijn voor de PlayStation Vita.

Vooralsnog is niet helemaal duidelijk of het enkel een digitale versie betreft van de originele titels, of dat er aanpassingen zijn gedaan. Ook een precieze releasedatum is nog onbekend. De uitgever vertelt daar binnenkort meer over. De games kosten €9,95 per stuk.

Silent Hill: Origins kwam in 2007 uit. Het is een prequel op de eerste Silent Hill-game en speelt grotendeels zoals de vroegere Silent Hill-games. Later werd de game overgezet naar de PlayStation 2.

Shattered Memories is een hervertelling van de originele Silent Hill uit 2009. De standaard survival horror gameplay maakt hier af en toe plaats voor uitgebreide achtervolgingsscènes. De game lanceerde tevens voor de PlayStation 2 en de Nintendo Wii.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Silent Hill Origins

PS2, PlayStation Vita, PSP

Silent Hill: Shattered Memories

PS2, PlayStation Vita, Nintendo Wii, PSP

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties