Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Silent Hill: Downpour uitgesteld

Verschijnt nu begin 2012.

Silent Hill: Downpour is uitgesteld. Dat meldt Konami vandaag. De game zal nu ergens in het eerste kwartaal van 2012 verschijnen.

Downpour is alweer de achtste game in de Silent Hill-reeks. Origineel moest de game in november verschijnen op de Xbox 360 en PlayStation 3 maar dat gaat dus niet door. Misschien maar best ook, met het aantal toppers die al uitgebracht worden in die maand.

De game wordt gemaakt door de vrij onbekende Tsjechische developer Vatra. In Silent Hill: Downpour volgen we de gevangene Murphy Pendleton die in de bossen net buiten Silent Hill terecht komt wanneer de transportbus crasht.

Onder het motto 'geen nieuws is goed nieuws' wist Konami ook te melden dat Metal Gear Solid HD, de HD-remake van Metal Gear Solid 2, 3 en Peace Walker voor X360 en PS3 nog steeds geen officiële releasedatum heeft en dus ook niet uitgesteld kan worden, zoals de geruchten vertellen.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties