Skip to main content

Sifu zomerupdate details bekendgemaakt

Nieuw scoresysteem, nieuwe aanpassingsmogelijkheden en meer.

De fighting-game van Sloclap krijgt een grote zomerupdate. Sifu krijgt een nieuw scoresysteem, nieuwe gameplay-aanpassingsmogelijkheden en meer wanneer de update op woensdag 31 augustus 2022 uit is.

De eerstgenoemde toevoeging is het nieuwe scoresysteem. Het systeem beoordeelt de vloeiendheid en efficiëntie van alle slagen, trappen en finishers die je uitvoert. Ook krijg je volgens de ontwikkelaar extra veel punten wanneer je een groep uitschakelt zonder zelf een klap te krijgen.

Bekijk op YouTube

Met de nieuwe aanpassingsmogelijkheden kun je de gameplay nog meer naar je eigen smaak draaien. Het is na de update mogelijk om bijvoorbeeld oneindige gezondheidspunten en onbreekbare wapens te hebben. Ook kun je het jezelf moeilijker maken door de mogelijkheid om wapens op te pakken uit te schakelen, vijanden je verdediging te laten negeren of om jezelf maar één gezondheidspunt te geven.

De update voegt ook nieuwe outfits toe. Alle spelers krijgen de Master Hand. Het Enforcerer-harnas is exclusief voor wie de Deluxe Edition bezit.

Sifu is op de pc, Playstation 4 en Playstation 5 te spelen. Vergeet ook de Sifu lenteupdate niet te ontdekken!

Read this next