Skip to main content

Sifu krijgt nieuwe moeilijkheidsgraden

Drie verschillende opties.

Sifu krijgt op dinsdag 3 mei 2022 een update waarin moeilijkheidsgraden worden toegevoegd. Vanaf dan dun je kiezen uit drie verschillen moeilijkheidsniveaus.

De drie moeilijkheidsgraden zijn: Student, Disciple en Master. In de nieuwe trailer worden die allemaal duidelijk uitgelegd. De Disciple-optie is hetzelfde als hoe we de game nu kennen zonder extra uitdagingen of hulpmiddelen.

Bekijk op YouTube

De student-optie maakt het Kung Fu-leven iets gemakkelijker. De ervaring is nog steeds uitdagend, maar je krijgt meer gezondheid en minder agressieve vijanden.

Master is een heel ander verhaal. Je krijgt minder gezondheid en er razen nog agressievere vijanden rond. Ook het patroon van de aanvallen is lastiger in te schatten. De Master-optie is voor spelers die een grote uitdaging zoeken.

Bekijk op YouTube

Sifu krijgt nog drie andere updates. In de zomer komen geavanceerde aanpassingsmogelijkheden beschikbaar waarmee je verschillende opties aan en uit kunt zetten. In de herfst komt de mogelijkheid om een herhaling aan te passen en in de winter komt er een Arena-modus.

Wil je meer weten over de game? Hier lees je Sander zijn Sifu review.

Read this next