Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shovel Knight komt naar de Nintendo Switch

Omschakeling.

Ontwikkelaar Yacht Club Games maakt bekend dat Shovel Knight naar de Nintendo Switch komt.

De studio laat daarnaast weten dat Shovel Knight en de uitbreidingen Plague of Shadows en Specter of Torment vanaf deze lente ook als standalone games verkrijgbaar zijn. Deze versies zijn verkrijgbaar op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

De originele Shovel Knight-game heet in de toekomst Shovel Knight: Shovel of Hope. De basisgame en de twee uitbreidingen zijn ook als bundel verkrijgbaar onder de naam Shovel Knight: Treasure Trove Edition.

Yacht Club meldt verder dat Shovel Knight binnenkort een co-op modus voor twee spelers krijgt. Deze modus is niet beschikbaar op de 3DS en de PlayStation Vita. Ook krijgt de game een Body Swap Mode die je in staat stelt om als een vrouwelijke Shovel Knight te spelen.

Er is meer Nintendo Switch-gerelaterd nieuws. Zo zijn er onlangs afbeeldingen van gelicenseerde Nintendo Switch Accessoires gelekt. Nintendo organiseert morgen tevens een speciale Nintendo Switch Treehouse livestream.

Meer over de Switch weten? Lees dan ons overzicht met alle Nintendo Switch info die tot nu toe bekend is.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties