Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shovel Knight amiibo ontgrendelt nieuwe gamemodus

En cosmetische voorwerpen.

De Shovel Knight amiibo ontgrendelt een co-op gamemodus voor de game. Dit laat ontwikkelaar Yacht Club Games in een blogpost weten.

De amiibo werkt voor de Wii U- en 3DS-versie van de game, maar co-op is alleen mogelijk op de Wii U. In deze modus is het mogelijk om met z'n tweeën de hele game te spelen. Dit kun je doen met de Classic Knight of de nieuwe Custom Knight.

De Custom Knight kun je aanpassen met cosmetische voorwerpen. Zodra de amiibo een level stijgt, ontgrendel je nieuwe voorwerpen. Je kunt een level omhoog gaan als je tijdens de game schatten verzamelt.

De laatste toevoeging is de Challenge modus. Het Shovel Knight poppetje voegt vijf nieuwe solo en co-op uitdagingen toe aan de game. De co-op uitdagingen komen ook alleen naar de Wii U-versie.

De officiële releasedatum van de Shovel Knight amiibo staat op 11 december, maar sommige winkels bieden hem al aan. Het figuurtje kost vijftien euro.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties