Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shogun 2: Total War officieel in de maak

We keren terug naar Feodaal Japan.

De laatste uitgave binnen de Total War reeks, zijnde Napoleon, wist ons redelijk te bekoren waardoor we het spel een zeven op tien gaven. Niet slecht, maar toch wat minder dan we gewoon zijn van Creative Assembly en Sega. Misschien kunnen ze het weer goedmaken met Shogun 2: Total War, een vervolg op het tien jaar geleden uitgebrachte origineel.

Shogun 2: Total War zal plaatsvinden in Feodaal Japan tijdens de 16de eeuw, een tijd waarin landen opgesplitst zijn in "een hoop oorlogvoerende clans". Jij neemt de rol aan van Daimyo, een clanleider, die zich opmaakt om de nieuwe Shogun te worden. Dat doet hij door militair actief te zijn, maar ook door economische beslissingen te nemen en diplomatie te laten werken.

Shogun 2: Total War zal uitgerust worden met een nieuw AI-systeem, gebaseerd op de Chinese Art of War. Ook de 3D-gevechten kregen terug, zowel ter land als op de zee.

Bekijk zeker ook eens de eerste trailer van Shogun 2: Total War die Sega vandaag op ons heeft losgelaten. Wanneer de E3 gaande is brengen we jullie een preview van het spel.

Getagged als

Reacties