Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shiny Mew details voor Pokémon Go Tour: Kanto event bekend

Je moet level 40 zijn.

Pokémon Go heeft meer details vrijgegeven over de Kanto Tour, een speciaal event dat later deze maand plaats vindt.

Pokémon Go Tour: Kanto vindt plaats op zaterdag 20 februari van 9u 's morgens tot 21u 's avonds en is betalend. Om mee te doen met het event moet je een Kanto Tour ticket kopen van 11,99 euro in de in-game shop. Je krijgt er echter wel wat voor in ruil.

Op de dag zelf zullen elk uur verschillende Pokémon in de kijker staan, een systeem dat eerder al gebruikt werd tijdens het Global Go Fest vorige zomer. De Pokémon hebben allemaal te maken met de Kanto-regio en de originele Pokémon Red en Blue-games. Zo kom je tijdens het eerste uur van de Kanto Tour vooral Pokémon tegen die geassocieerd worden met Pallet Town, het eerste dorpje uit die games.

Het uur daarna is het de beurt aan de Pokémon van Pewter City, vervolgens Cerulean City, Fuchsia City en als afsluiter de Pokémon League. Vervolgens begint de cyclus terug bij Pallet Town. In de laatste twee uur van het event, van 19u tot 21u, kan je alle Pokémon van het event tegenkomen.

Bekijk op YouTube

Tijdens de Pokémon Go Tour: Kanto zullen er tien challenges te voltooien zijn. Vijf ervan focussen op de eerder genoemde locaties, en vijf andere draaien rond het gebruik van incense en Pokémon trades om Pokémon te verzamelen die je enkel in Pokémon Red of Blue kon vangen, het winnen van raids, research tasks voltooien, en Pokémon evolueren.

Spelers zullen een week de tijd hebben om deze challenges te voltooien en de beloningen te innen. Zondag 20u 's avonds worden alle challenges afgesloten.

De Pokémon Go Tour: Kanto houdt echter nog twee verrassingen achter de hand: er zal ook een Special Research verhaallijn beschikbaar zijn waarin spelers een Shiny Ditto kunnen vangen. Vervolgens kan je ook nog een Masterwork Research verhaallijn doen die eindigt met een Shiny Mew.

Masterwork Research is een nieuwe feature in Pokémon Go en mikt vooral op ervaren spelers. Dit betekent ook dat Trainers level 40 of hoger moeten zijn als ze deze willen voltooien. Dit is een verrassing voor de vele spelers die reeds een toegangsticket kochten maar nu mogelijk geen kans maken op die Shiny Mew.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties