Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shiness: The Lightning Kingdom release bekend

Franse RPG vanaf volgende maand beschikbaar.

Ontwikkelaar Enigami maakt bekend dat Shiness: The Lightning Kingdom vanaf 18 april beschikbaar is voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Shiness: The Lightning Kingdom is de debuutgame van de Franse studio. In 2014 lanceerde Enigami een kickstartercampagne voor de game en haalde daarmee 140.000 dollar op.

Enigami omschrijft de game als een actie-RPG met puzzelelementen en manga-invloeden. Shiness speelt zich af op de planeet Mahera, waar een oorlog tussen verschillende koninkrijken woedt.

Jij speelt als Chado, die samen met vier vrienden probeert om het heersende conflict op te lossen met behulp van het magische wezen Shiness.

De ontwikkelaar belooft een 'hyper-dynamisch vechtsysteem dat elementen uit fighting games mengt met magie'. Ook bevat de game volgens de ontwikkelaar tal van optionele quests die je de mogelijkheid geven om je personages verder te ontwikkelen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties