Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shin Megami Tensei IV deze zomer op 3DS

Na acht jaar het volgende SMT-deel.

De Shin Megami Tensei-serie (SMT) krijgt, na acht jaar, een nieuw deel. Shin Megami Tensei IV komt deze zomer naar de Nintendo 3DS in de Verenigde Staten. Een eventuele Europese release is nog niet bekend gemaakt. Het laatste deel uit de hoofdreeks is Shin Megami Tensei: Lucifer's Call (Shin Megami Tensei: Nocturne buiten Europa) voor de PlayStation 2 uit 2005.

Shin Megami Tensei IV is de "eerste echte opvolger van Shin Megami Tensei: Nocturne," meldt het persbericht. De speler maakt keuzes die het verloop van het spel beïnvloeden en verhaallijnen kennen verschillende paden. Atlus, ontwikkelaar en uitgever, zegt dat "keuzes die spelers tijdens het spel maken, hebben langetermijn repercussies, met het lot van de wereld in hun handen."

Zoals in andere SMT-spellen, verzamelt de speler verschillende demonen om aan zijn zijde te strijden. Tot 400 verschillende demonen zijn beschikbaar om te vangen en fuseren. Het Press Turn vechtmechanisme keert terug. Met dit systeem hebben aanvallen meer kracht wanneer ze in de juiste volgorde worden ingezet.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties