Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 toch naar Europa

Ghostlight zet fans in om productiekosten te rechtvaardigen.

De Nintendo DS-RPG Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 is nu dan toch onderweg naar Europa. Dat heeft uitgever Ghostlight bevestigd.

De release is mogelijk gemaakt door fans van de niche-reeks. Eerder riep de uitgever gamers op Devil Survivor 2 alvast te bestellen. Daardoor kon Ghostlight de interesse peilen en de productiekosten van de game beter rechtvaardigen. Er zijn meer dan 1800 pre-orders geplaatst, wat genoeg is om de productie te starten.

"We hadden het oprecht niet zonder jullie gekund," zegt Ross Brierley van Ghostlight. "Jullie hebben echt het verschil gemaakt in de keuze om Devil Survivor 2 in Europa uit te brengen." Op de website van de uitgever spreekt hij de fans die een pre-order plaatsten aan, waarvan de namen als extra bedankje in de handleiding van de game zijn terug te vinden.

Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 is sinds 2011 al uit in Japan en kwam in februari 2012 uit ook in Amerika. Aangezien de Nintendo DS regiovrij is, was er altijd al de mogelijkheid de Amerikaanse versie te importeren.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties