Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments deze week gratis in de Epic Games Store

Net als Close to the Sun.

Ook Epic Games helpt je tijdens de coronacrisis om de verveling tegen te gaan. Tot en met volgende week donderdag kun je in de Epic Games Store immers Sherlock Holmes: Crimes and Punishments en Close to the Sun gratis downloaden.

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments kwam in 2014 uit en onderscheidt zich van eerdere games in de serie door je enkele zware morele dilemma's voor te schotelen. Nathan nam de game destijds onder de loep maar was niet helemaal overtuigd, zoals je leest in zijn Sherlock Holmes: Crimes and Punishments review.

Close to the Sun is dan weer een korte exploratiegame die sterk geïnspireerd is door Bioshock. Als journalist Rose verken je een schip dat is gebouwd door Nikola Tesla en probeer je te achterhalen wat er daar allemaal is gebeurd.

Epic Games biedt al sinds begin 2019 wekelijks gratis games aan en is niet van plan om daar snel mee te stoppen. Vanaf volgende week donderdag kun je immers Just Cause 4 en Wheels of Aurelia kosteloos downloaden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Close to the Sun

PC

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties