Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sherlock Holmes: Chapter One aangekondigd

Origin Story, Watson.

The Sinking City-ontwikkelaar Frogwares kondigt de detectivegame Sherlock Holmes: Chapter One aan. Die game lanceert in de loop van 2021 voor pc, PlayStation 4, Xbox One en next-gen consoles.

Sherlock Holmes: Chapter One vertelt het verhaal van de legendarische detective voordat hij detective werd. De game zelf is een detectivetitel met een open wereld waarin spelers alle vrijheid krijgen om zaken op te lossen. al je beslissingen hebben bovendien een directe impact op het verhaal.

In de aankondigingstrailer ontdekken we alvast het eerste mysterie. Verder lezen we in een tweet van de ontwikkelaar dat de game nog niet te pre-orderen is, maar dat je de titel wel al aan je verlanglijstje op de Epic Games Store, GOG of Steam kunt toevoegen.

Het is niet de eerste keer dat de ontwikkelaar zich waagt aan een Sherlock Holmes-titel. Onze bevindingen van de vorige game in de serie lees je in onze Sherlock Holmes: The Devil's Daughter review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties