Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shenmue 3 medegefinancierd door Sony

Bevestigd tijdens de Sony E3 Twitch-stream.

Gio Corsi van Sony Third Party Productions laat tijdens de officiële Sony E3 live Twitch-stream weten dat Shenmue 3 door Sony medegefinancierd en ontwikkeld wordt.

Shenmue-regisseur Yu Suzuki lanceerde tijdens de Sony E3-persconferentie de Shenmue 3 Kickstarter. Tijdens de Sony E3 Twitch-stream blijkt dat de Kickstarter een graadmeter voor Sony is om te bepalen of er genoeg animo voor het project is. Gezien er binnen acht uur tijd het beoogde doel al werd bereikt, heeft Sony nu officieel laten weten het project te steunen.

Shenmue 3 is het langverwachte vervolg op de originele Sega Dreamcast-serie. De game moet het einde markeren van de avonturen van de jonge scholier Ryo Hazuki die de moordenaar van zijn vader op de hielen zit.

Shenmue 3 moet volgens de Kickstarter-richtdoelen in december 2017 verkrijgbaar zijn voor de pc en PlayStation 4.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties