Skip to main content

Shaun White gaat skateboarden

Won Olympisch goud, én nieuwe game.

Zopas heeft Ubisoft ons laten weten dat ze hun samenwerking met snowboardlegende Shaun White in de toekomst verder zullen zetten. Vreemd genoeg zal deze dubbel olympisch goud winnende sportpersoonlijkheid (voorlopig) niet opnieuw in een snowboardgame opdraven, maar verleent hij zijn naam aan een spel dat rond skateboarden draait.

Shaun White Skateboarding is in ontwikkeling bij Ubisoft Montreal en de roodharige lachebek werkt nauw samen met het verantwoordelijke team. "Ik kan niet beschrijven hoe enthousiast en gelukkig ik ben met deze game,” zegt Shaun White. “We hebben er een hele tijd aan gewerkt maar de game is klaar." Tony Key, U.S. senior vice president van sales and marketing bij Ubisoft voegt daar het volgende aan toe: “Shaun’s enthousiasme voor skateboarding zie je duidelijk in deze unieke game. Zoals we konden zien op de Olympische Spelen is Shaun White zonder twijfel een groot atleet."

Meneer White mag dan wel aangeven dat het spel al klaar is, we zullen Shaun White Skateboarding pas in het najaar zien verschijnen. Momenteel zijn er nog geen platformen bekend, maar we trekken aan de mouw van Ubisoft voor meer informatie. De laatste game waarop de atleet zijn naam plakte was Shaun White Snowboarding: World Stage, dat bij ons met een welverdiende zeven op tien aan de haal ging.

Read this next