Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shaq Fu: A Legend Reborn komt in de lente uit

UPDATE: releasedatum bekend.

UPDATE:Saber Interactive heeft de releasedatum van Shaq Fu: A Legend Reborn onthuld. De game komt op 5 juni uit op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

De studio brengt tevens een nieuwe trailer voor de game uit waarin fragmenten van het verhaal worden getoond. Ook laat het filmpje kort wat nieuwe gameplay zien.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Saber Interactive laat weten dat Shaq Fu: A Legend Reborn in de lente uitkomt. De game lanceert op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

In Shaq Fu: A Legend Reborn speel je als Shaquille O'Neal, de beroemde basketbalspeler. De game is een direct vervolg op Shaq Fu uit 1994, dat werd uitgeroepen als één van de slechtste games ooit.

Als Shaq Fu neem je het met je vuisten en benen tegen uiteenlopende vijanden op, waaronder verschillende beroemdheden. Je kunt diverse combo's gebruiken en je beschikt ook over wapens zoals zwaarden, shurikens en honkbalknuppels.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties