Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shadowrun: Hong Kong krijgt 6 uur extra content

UPDATE: Extended Edition nu verkrijgbaar.

UPDATE: Shadowrun: Hong Kong Extended Edition is nu verkrijgbaar. De game is tijdelijk afgeprijsd op online platforms Steam en GOG. Je kunt vanaf nu tevens de Shadowrun Triple Pack aanschaffen. Dit pakket bevat drie door Harebrained Schemes uitgebrachte Shadowrun-games.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Harebrained Schemes brengt een gratis update uit voor Shadowrun: Hong Kong die vijf uur extra content toevoegt.

Naast de extra content krijgt de game ook een nieuwe audiotrack met commentaar van de ontwikkelaars. De update heeft nog geen releasedatum, maar Harebrained Schemes houdt fans via zijn Facebook-pagina op de hoogte.

Shadowrun: Hong Kong is afgelopen zomer uitgebracht voor de pc. De game is het derde deel van de reboot van de in 1989 uitgebrachte game Shadowrun. De eerste twee delen zijn Shadowrun Returns en Shadowrun: Dragonfall.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Shadowrun: Hong Kong

PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties