Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shadow Warrior 2 release bekend

In oktober is het zover.

Ontwikkelaar Flying Wild Hog en uitgever Devolver Digital maken maken de releasedatum van Shadow Warrior 2 bekend. De game komt op 13 oktober uit voor de pc.

Begin volgend jaar komt Shadow Warrior 2 ook naar de PlayStation 4 en de Xbox One. Daarvoor is echter nog geen exacte datum bekend.

Voor pc-spelers lanceert Shadow Warrior 2 gelijktijdig op Steam, GOG.com en Humble. De reguliere versie kost 37 euro. De Deluxe-versie kost 47 euro en bevat de soundtrack, een digitaal art book en drie gouden skins voor je uitrusting en wapens.

Cover image for YouTube videoShadow Warrior 2 - Who Wants Some Wang Trailer

Iedereen die Shadow Warrior 2 vooraf bestelt krijgt tien procent korting. Als bonus krijg je de Razorback Chainsaw Katana. Indien je reeds de originele Shadow Warrior en/of Hard Reset Redux in je bezit hebt, krijg je nog eens tien procent korting.

Shadow Warrior 2 is het vervolg op de Shadow Warrior remake uit 2013. Een eerdere gameplaytrailer toont de nieuwe co-op modus van Shadow Warrior 2.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Shadow Warrior 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties