Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun aangekondigd

Stealth, 3D, top-down, en een snufje Tenchu.

Mimimi Productions kondigt Shadow Tactics: Blades of the Shogun aan. De game komt eind 2016 uit voor de Mac, pc, PlayStation 4 en Xbox One

Shadow Tactics: Blades of the Shogun is een tactische stealthgame met een 3D top-down perspectief. De game draait om een Shogun die met een rebellenopstand te maken krijgt. Hij contacteert vijf huurlingen die in sluipmoorden, sabotage en spioneren zijn gespecialiseerd.

De vijf huurlingen zijn de speelbare personages die je tot je beschikking hebt: ninja, samurai, geisha, trapper en sniper. "Hayato de ninja sluipt door de schaduwen en schakelt zijn tegenstanders een voor een uit," meldt de studio.

"Samurai Mugen is sterker en is de tank van de groep. Hij kan meerdere vijanden tegelijk aan, maar is minder wendbaar. Aiko is een geisha en beheerst camouflage en afleiding. Yuki zet valstrikken in. Takuma is een sluipschutter die vijanden van een afstand uitschakelt."

De studio noemt Shadow Tactics de 'terugkeer van een genre' dankzij de real-time tactische gevechten en stealth elementen. De game beslaat 13 missies die een gezamenlijke speelduur van ongeveer 25 uur hebben.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties