Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shadow of the Tomb Raider krijgt Definitive Edition

Het definitieve einde van de trilogie.

Square Enix laat weten dat Shadow of the Tomb Raider een Definitive Edition krijgt. De nieuwe versie bevat alle 7 DLC-paketten en is vanaf 5 november beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 19 november is de game ook speelbaar via Google Stadia.

De DLC voegt onder andere verschillende nieuwe wapens, outfit, challenges en uiteraard tombes toe aan de game. Elk DLC-pakket voegt daarnaast ook nieuwe missies toe. Eigenaars van zowel de basisgame als de season pass krijgen ter ere van de lancering van de Definitive Edition een exclusieve nieuwe outfit.

Shadow of the Tomb Raider lanceerde vorig jaar en vormt het einde van de nieuwe Tomb Raider-trilogie. Zoals je leest in onze Shadow of the Tomb Raider review is de game een waardig sluitstuk voor de trilogie dat echter zelden de kwaliteit van zijn voorgangers evenaart.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties