Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Serverstabiliteit zit gratis versie Driveclub nog steeds in de weg

"We moeten nog aan de servers werken."

De stabiliteit van de servers van Driveclub zit de lancering van de PlayStation Plus-versie in de weg. Dat maakt ontwikkelaar Evolution Studios via Twitter bekend.

De PlayStation Plus-editie van Driveclub zou officieel gezamenlijk met de retailversie uitkomen. De PlayStation Plus-editie bevat enkele auto's en één locatie, namelijk India. In 2014 werd bekendgemaakt dat Sony de gratis PlayStation Plus-versie van Driveclub uitstelt 'tot nader bericht'.

"We zijn onderweg, maar we moeten nog veel aan de servers doen om de Playstation Plus-versie te ondersteunen," aldus de ontwikkelaar.

De retailversie van Driveclub kwam op 8 oktober 2014 exclusief voor de PlayStation 4 uit. Carls Driveclub review lees je op onze site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties