Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Serious Sam 3 een maand uitgesteld

Croteam wil game perfectioneren.

Alen Ladayac van Croteam heeft op het forum van SeriousZone.com gepost dat Serious Sam 3 een maandje langer op zich zal laten wachten. De game zal pas op 22 november uitgebracht worden in plaats van 18 oktober zoals gepland was.

Als reden geeft Ladayac dat het development team nog een maand extra wil werken om alle feedback die ze kregen via de beta te verwerken, de game te optimaliseren en bugs eruit te halen.

"We hebben heel hard aan Serious Sam 3 gewerkt, zeker in de voorbije maanden, om de beloofde datum van 18 oktober te halen," zei hij, "maar in de laatste paar dagen hebben we even stil gestaan bij onze interne resultaten en de feedback van de beta testers en besloten dat we toch wat meer gameplay tuning, bugfixing en optimalisatie willen doen - meer dan mogelijk is in de tijd die we hebben. Dit is een game waar we veel bloed, zweet en tranen in gestoken hebben en we weten dat de fans hier veel van verwachten."

"Dus hebben we besloten dat we een maand extra developmenttijd nodig hebben."

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen