Skip to main content

Senua's Saga: Hellblade 2 releasedatum bekendgemaakt

De wanhoop is nabij.

Image credit: Ninja Theory

Ontwikkelaar Ninja Theory heeft de releasedatum van Senua's Saga: Hellblade 2 bekendgemaakt. De game is vanaf 21 mei beschikbaar voor pc en Xbox Series X/S. Je kunt de game ook meteen spelen via Game Pass.

De game krijgt geen fysieke versie en is dus enkel digitaal te koop voor 49,99 dollar. Een prijs in euro is nog niet bekend, maar waarschijnlijk ligt dat in dezelfde grootteorde.

Volgens Ninja Theory is dat een logische prijs voor 'een game die ongeveer even lang is als zijn voorganger' (een achttal uur).

Bekijk op YouTube

In een nieuwe promovideo is onder andere te zien hoe Ninja Theory nog meer inzet op motion capturing om het verhaal van Senua zo realistisch mogelijk in beeld te brengen. Net als in de eerste game speelt geluid opnieuw in belangrijke rol. Een headset is dan ook aangeraden om niet alleen stemmen, maar ook de muziek en geluidseffecten langs alle kanten te horen.

In de game volgt Senua deze keer het spoort van de vikingen die haar volk in Ijsland hebben gevangen genomen.

Microsoft had tijdens de afgelopen Developer Direct nog meer verrassingen in petto. Later dit jaar komt namelijk Indiana Jones and the Great Circle uit.

Read this next