Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sega op F.A.C.T.S. met tien speelbare versies van Vanquish!

Speel het spel als eerste op onze Gamezone

De F.A.C.T.S.-beurs, dé plek waar fans van Fantasy, Anime, Comics, Toys en Space twee dagen lang in Flanders Expo hun hart kunnen ophalen komt er binnenkort aan, en dat al voor de twintigste keer! Op 23 en 24 oktober gaat het festijn van start, en dit jaar zal ook Eurogamer België groots aanwezig zijn. Wij verzorgen namelijk voor alle liefhebbers van videogames een gigantische Gamezone (250m²) waarop alle nieuwste games voor allerlei platformen speelbaar zijn, en dat volledig gratis!

Gedurende de komende weken zullen we jullie regelmatig voorzien van updates omtrent de opvulling van onze Gamezone, en vandaag hebben we na de aankondiging rond de aanwezigheid van Sony alweer een mooie verrassing voor jullie klaar!

Uitgever Sega zal namelijk ook te vinden zijn op de F.A.C.T.S.-beurs, en dat met een topper van formaat. In samenwerking met Eurogamer België zal de aankomende blockbuster game Vanquish in speelbare vorm aanwezig zijn! Er zullen maar liefst tien PS3-consoles te vinden zijn op de Gamezone waarop Vanquish in al zijn glorie uit te testen is.

Vanquish is een snelle actiegame gemaakt door niemand minder dan PlatinumGames, de studio die ons in het verleden ook al de topper Bayonetta (het spel kreeg van ons een perfecte score) bracht. De verwachtingen zijn hooggespannen rond Vanquish, zeker als je weet dat niemand minder dan Shinji Mikami, de man achter Resident Evil 4, aan het roer stond tijdens de ontwikkeling van dit flitsend spel.

Redacteur Jasper van Eurogamer België ging in het verleden al eens aan de slag met Vanquish, en wist toen te besluiten dat "de combinatie van de boost en de slow-motion mode, met het levelen van je wapens door upgrades op te rapen en de grote variatie in het gedrag van je vijanden elementen zijn die er snel voor zorgen dat je levels eindeloos opnieuw speelt omdat het toch altijd nog iets meer bad-ass kon." Voor de volledige hands-on preview van Vanquish kun je hier een klikje plegen.

Alweer een toevoeging aan de gigantische Gamezone die er op F.A.C.T.S. 2010 in samenwerking met Eurogamer België te vinden zal zijn! Alle liefhebbers van videogames markeren best als de bliksem 23 en 24 oktober in hun agenda, want de vonken zullen er vanaf vliegen in Flanders Expo!

Binnenkort volgen er nog veel meer aankondigingen rond spellen die in de Gamezone op F.A.C.T.S. 2010 te vinden zullen zijn. Eurogamer België verwacht je! Tot dan!

Alle aankondigingen rond de spellen die speelbaar zullen zijn op de Gamezone van Eurogamer kun je terugvinden op onze speciaal daarvoor ontworpen F.A.C.T.S-pagina.

Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties