Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sega onthult Valkyria of the Blue Revolution voor PS4

En een remaster van de eerste Valkyria Chronicles.

Sega kondigt in de nieuwste uitgave van het Japanse blad Famitsu Valkyria of the Blue Revolution aan, een nieuwe game binnen de Valkyrira Chronicles-reeks. De strategische titel is in ontwikkeling voor de PlayStation 4.

De game houdt de waterverf-schilderachtige graphics waar de serie om bekend staat. Het vechtsysteem wordt omschreven als 'realtime met simulatie-elementen', maar details blijven schaars.

Voordat Valkyria of the Blue Revolution lanceert, komt ook Valkyria Chronicles Remaster uit. De eerste Valkyria Chronicles-game is al enkele jaren uit op de PlayStation 3 en sinds kort ook uit op de pc.

Een opgepoetste variant komt nu naar de Playstation 4, op 10 februari 2016. Bijgesloten zit een demo van Valkyria of the Blue Revolution, die nog geen releasedatum heeft. Of de games ook hier uitkomen, is nog niet bekend.

Lees ook de Valkyria Chronicles review van Bert.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties