Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sega onthult Total War Battles: Shogun

Spin-off voor iOS en Android.

We wisten al dat The Creative Assembly werkt aan een draagbare spin-off van hun befaamde 'Total War'-games, maar nu onthulde Sega het beestje ook officieel.

De game zal Total War Battles: Shogun gaan heten en werd uiteraard helemaal opgebouwd met de aanraakbesturing van mobiele telefoons en tabletcomputers in het achterhoofd. Uiteraard werd de gameplay dan ook niet zonder meer overgenomen van de PC-versie.

In Total War Battles starten twee spelers aan weerszijden van een veld met hexagonale vakjes waarop gebouwen en eenheden kunnen geplaatst worden. Spelers zullen resources moeten verzamelen en hun ervaren eenheden van upgrades moeten voorzien om tot slot de aanval in te zetten.

Naast een singleplayercampagne van om en bij de tien uur, zal er ook een multiplayercomponent aanwezig zijn waarin je het samen met een vriend op dezelfde tablet zal kunnen uitvechten wie de beste Japanse krijgsheer is.

Op een releasedatum blijft het voorlopig wachten.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen