Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sega kondigt Lost Judgment aan

Van de makers van Yakuza.

SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio hebben Lost Judgment aangekondigd. Dat is een vervolg op Judgment, de spin-off van de yakuza-serie die in 2019 uitkwam. Lost Judgment komt op 24 september uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Een pc-release staat momenteel niet op de agenda.

Lost Judgment combineert net zoals zijn voorganger freeform combat met detectivewerk en uiteraard de nodige minigames. Naast Kamurocho verken je deze keer ook Yokohama. Daar kun je onder andere een middelbare school bezoeken. Voor de gevechten krijg je deze keer naast de Crane style en Tiger style ook toegang tot de nieuwe Snake style.

Ryu Ga Gotoku Studio brengt de laatste jaren met de regelmaat van de klok een nieuwe game uit. Vorig jaar veranderde de ontwikkelaar de Yakuza-serie nog in een turn-based JRPG met Yakuza: Like a Dragon. Onze Yakuza: Like a Dragon review lees je hier.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Lost Judgment

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties