Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Section 8: Prejudice is download-only

Aantrekkelijk prijskaartje inbegrepen.

Section 8 mocht dan wel niet de beste shooter zijn die we vorig jaar mochten spelen, het was een meer dan verdienstelijke poging die een originele draai aan het multiplayergegeven gaf en jammer genoeg door nogal wat gamers over het hoofd gezien werd.

Daarom gooien de ontwikkelaars het voor de opvolger Section 8: Prejudice over een andere boeg. Geen retailversie ditmaal, want Section 8: Prejudice zal enkel verkrijgbaar zijn als download op Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Ook de prijs werd herzien en bedraagt nu slechts het equivalent van $15 oftewel zo'n 1200 MSP.

Al iets aandachtiger na het zien van die aantrekkelijke prijs? Perfect, want daarnaast hebben we ook nog wat nieuwe informatie over wat Section 8: Prejudice precies te bieden zal hebben.

Prejudice krijgt zowaar een heuse single-playercampagne waarvan de lengte zo'n vijf uur zou bedragen. Daarna ben je helemaal klaar om online de strijd aan te gaan met 32 spelers of oefen je nog wat langer door offline tegen bots te strijden. Eveneens nieuw is een coöperatieve modus voor vier spelers.

Section 8: Prejudice verschijnt in het eerste kwartaal van 2011 voor PS3, PC en Xbox 360.

Wat denken jullie van deze nieuwe prijsstrategie zoals die reeds succesvol werd toegepast door Battlefield 1943 en ook door Breach zal gehanteerd worden? Krijgen zo'n titels meteen een label 'brol' opgeplakt of zijn ze net een kijkje waard?

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties