Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Secret Cow Level voor 3de verjaardag Diablo 3

Op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Diablo 3 is nu drie jaar oud. Als verjaardagsgeschenk krijgt de game een Secret Cow Level op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat laat Blizzard Entertainment op de officiële Diablo 3-website weten.

Het Secret Cow Level bestond ook al in Diablo 2. Dit keer kun je erheen van 15 tot 21 mei. Heb je de game op de PlayStation 3 of Xbox 360, dan krijg je voor een beperkte tijd een bonus van 100 procent op ervaringspunten en goud. De bonus is ook van toepassing op voorwerpen, altaren en Pools of Reflection. Het verjaardagsgeschenk geldt alleen als je de Ultimate Evil Edition bezit.

Op de pc-, PlayStation 4- en Xbox One-versies verschijnt de Elite-koe Herald of the Queen. Dood je haar, dan opent er zich een portaal naar het Not the Cow Level. Daar vind je onder andere Resplendent Chests, Radiant Chests en een eindbaas.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties