Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Seattle uit The Last of Us 2 en de echte stad met elkaar vergeleken

Echter dan echt?

Veel van The Last of Us: Part 2 vindt plaats in Seattle, dat je voor een groot stuk kunt verkennen. Het Youtube-kanaal ElAnalistaDeBits besloot daarom te kijken hoe realistisch Naughty Dog de stad heeft nagemaakt. Het filmpje bevat overigens geen spoilers.

Resultaat: het blijkt dat Naughty Dog veel aandacht heeft geschonken aan het realistisch nabouwen van de stad. De makers van The Last of Us: Part 2 zijn erin geslaagd om veel gebouwen en plaatsen die je in het echt kunt bezoeken na te bouwen. Met natuurlijk het nodige verval en extra plantengroei die je verwacht na een apocalyps.

Bekijk op YouTube

Zo zijn veel gebouwen beschadigd en straten overgroeid met gras en onkruid. Ook veel van de bekende bruggen zijn vernield. Desondanks kunnen mensen die in Seattle wonen toch nog gemakkelijk delen van de stad herkennen.

Ellie heeft echter niet veel tijd om de toerist uit te hangen.

The Last of Us: Part 2 is nu exclusief verkrijgbaar op PS4. De speler volgt deze keer de avonturen van Ellie die een mysterieuze groep achtervolgt.


Meer weten over The Last of Us 2? Als je hulp nodig hebt, hebben we een Last of Us 2 walkthrough en gids met onder andere de Last of Us safe codes. Als je benieuwd bent wat wij van de game vonden, kan je ook altijd onze Last of Us 2 review lezen. Ook leuk: ons Last of Us 2 interview met co-regisseur Kurt Margenau.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties