Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Season pass The Crew 2 bevat hovercraft en maandelijks nieuwe voertuigen

I'm on a boat.

Ubisoft maakt vandaag de inhoud bekend van de season pass voor The Crew 2. Die geeft onder meer vroege toegang tot alle nieuwe voertuigen die na de release worden toegevoegd, waaronder in september een hovercraft.

Wie de season pass koopt, kan direct met drie exclusieve voertuigen aan de gang: het Supermarine Spitfire MK IX-vliegtuig, de Ice Marine Bladerunner 36 2016-speedboat en de Porsche 911 Turbo 3.6 1993-racewagen. Ook geldt een permanente korting van 20 procent op alle voorwerpen uit de in-game winkel, een exclusieve thuislocatie voor je voertuigen en toegang tot twee extra outfits voor je racer.

Iedere maand komen er twee gratis nieuwe voertuigen voor The Crew 2 uit. Als season pass-houder mag je daar een week eerder dan andere spelers mee aan de slag. Elke drie maanden voegt ontwikkelaar Ivory Tower een betaalde nieuwe discipline en 'feature' toe. In september maakt de hovercraft deel uit van de Gator Rush-uitbreiding, samen met een nieuw Legendary-niveau voor voertuig-upgrades. In de winter van 2018 en de lente van 2019 volgen nog twee van zulke updates, de inhoud daarvan is nog niet bekend.

Cover image for YouTube videoThe Crew 2 - Tijd om te toeren!

De season pass kost lost € 39,99 euro en maakt daarnaast deel uit van de Gold Edition en Motor Edition. De releasedatum van The Crew 2 is op 29 juni voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees ook onze The Crew 2 preview en bekijk hierboven onze stream terug van de closed beta.

Wil je meer weten? Hier lees je over de The Crew 2 release, gameplay, co-op, DLC en alles wat we weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Crew 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties