Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sea of Thieves stelt nieuwe Pirate Legend-missie voor

Iedere speelsessie willekeurige gameplay!

Rare heeft een deep-dive video van de nieuwe Pirate Legend-missie van Sea of Thieves gedeeld. De Legend of the Veil-missie is vanaf 21 april 2022 speelbaar. De video laat zien welke gameplay spelers kunnen verwachten. Rare heeft de informatie gedeeld omdat er een week lang iedere dag iets voor de Pirate Legends wordt georganiseerd.

De nieuwe missie, die exclusief te starten is door Pirate Legends, is een mix tussen de geliefde verhalende Tall Tales en de willekeurige voyages om goud te verdienen. In de Legend of the Veil missie bestrijdt je samen met de Pirate Lord tegen de vernietiging die Flameheart achterlaat.

Bekijk op YouTube

De Legend of the Veil-missie bestaat uit drie onderdelen. De eerste twee onderdelen leveren een mix tussen ontdekkingen en gevechten. In totaal zijn er zes verschillende type bezigheden die iedere keer dat de missie gespeeld wordt worden afgewisseld. Zo zijn er nieuwe versies van kaarten waarbij je met plaatjes de puzzel moet ontrafelen, of duik je in een gebied met vele gezonken schepen en doorzoek je ieder kastje, boek, harnas en hoekje van het schip naar de sleutel.

Het derde onderdeel is iedere keer hetzelfde. Bij een enorme tornado moet je de kwade forten slopen door ze kapot te schieten. Wanneer je dit gevecht hebt gewonnen, krijg je grotere beloningen die je kan gebruiken om goud te krijgen en je Pirate Legend-status te levelen. Het maximale level voor Pirate Legends wordt dan ook van 20 naar 30 verhoogd.

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van piraten is er ook een nieuw deel van Monkey Island, genaamd Return to Monkey Island aangekondigd.

Read this next