Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sea of Thieves season 10 release uitgesteld

Sorteren van de buit duurt iets langer.

Season 10 of Sea of Thieves has been delayed.
Image credit: Rare

Ontwikkelaar Rare heeft aangekondigd dat hij de Sea of Thieves season 10 release naar 19 oktober 2023 uitstelt.

Die beslissing is genomen omdat de ontwikkeling van de belangrijkste feature van season 10 stroef verloopt. De uitgestelde release komt volgens de studio ook "de kwaliteit van de release, de duurzaamheid van het ontwikkelingsproces en het welzijn van het team" ten goede.

Om de uitgestelde release wat te verzachten, brengt de ontwikkelaar in de loop van augustus en september andere nieuwe content uit. Daar hoort onder andere het Gold & Glory Weekend bij. Dat weekend loopt van 4 tot en met 7 augustus.

Eerder onthulde Rare ook dat hij de komende drie maanden drie Tall Tales-missies voor The Legend of Monkey Island gaat uitbrengen. De eerste missie genaamd The Journey to Mêlée Island is nu al beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties