Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sea of Thieves onthult plannen voor 2022

Avonturen, mysteries, pirate legend-missies en meer!

De plannen voor Sea of Thieves in 2022 zijn door ontwikkelaar Rare bekendgemaakt tijdens een preview evenement. Rare belooft de game naar een nieuw niveau te tillen door gedurende de seizoenen het verhaal te laten evolueren.

Enkele van de nieuwe zaken in 2022 zijn adventures en mysteries. Elke maand is er een nieuwe adventure speelbaar. Tijdens een adventure sta je oog in oog met het verhaal van de game dat zich ontknoopt tot een spannende finale in de derde en laatste adventure van een seizoen. De eerste adventure is vanaf 17 februari 2022 speelbaar.

Een mysterie vereist puzzelwerk met hints die je zowel binnen als buiten de game moet ontrafelen.

Seizoen 6 brengt nieuwe stenen forten waarin je tegen phantoms vecht en buit vergaart. Ook komt er een nieuwe missie voor pirate legends waarin je meer leert over de ontwikkelingen in het verhaal, en hoe die forten in de wereld terecht zijn gekomen. Seizoen 6 komt uit in maart 2022, de precieze datum is nog niet bekend. Vanaf dat moment wordt ook de Arena-gamemode wegens inactiviteit verwijderd.

Ben je nog geen pirate legend? Dan heb je zondag 30 januari de kans om met grote multipliers op reputatie en goud goed op weg te gaan met de Sea of Thieves Community Day.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Sea of Thieves

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties