Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sea of Thieves' nieuwste tijdelijke verhaalmissie is beschikbaar

Reddingsmissie in de wereld van de doden.

De nieuwste tijdelijke verhaalmissie van Sea of Thieves is vanaf nu tot en met 1 september 2022 te spelen. In het nieuwe avontuur ga je op reddingsmissie om de beroemde jager Merrick te helpen. De nieuwe missie kun je activeren bij Larinna die buiten het hoofdgebouw staat te wachten.

Merrick heeft het zwaar te verduren in de wereld van de doden nadat de Dark Brethren zijn geest daar hebben opgesloten. Het is de tweede keer dat spelers uit de hoofdwereld van Sea of Thieves kunnen reizen. De eerste keer leidde het uitstapje naar Captain Jack Sparrow in de cross-over verhaalmissies van Pirates of the Caribbean, die nog steeds te spelen zijn.

Alle informatie en gebeurtenissen die handig zijn om te weten voordat je aan de tocht begint, vind je op de Sea of Thieves-Adventurepagina.

Adventures zijn onderdeel van het nieuwe plan om content uit te brengen. Iedere maand kunnen spelers uitkijken naar een nieuwe adventure waar samenwerking, exploratie of juist oorlogsvoering centraal staan. Naar aanleiding van de keuzes die spelers in adventures maken, verandert de wereld van Sea of Thieves voorgoed.

Piraten die niet genoeg kunnen krijgen van Sea of Thieves-lore, kunnen uitkijken naar het nieuwe Heart of Fire-boek. De door Chris Allcock geschreven novel komt op donderdag 25 augustus 2022 buiten het Verenigd Koninkrijk uit. In het boek ontdek je het oorsprongsverhaal van Flameheart, de meest gevreesde kapitein van de zee.

Ook de langverwachte Sea of Thieves Captaincy update is vier jaar later dan gepland uitgekomen. In de update staat het zijn van een kapitein op een eigen aan te kleden schip centraal.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Sea of Thieves

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties