Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sea of Thieves krijgt private servers

Zorgt voor veilige wateren.

A screenshot of Sea of Theives showing several pirates stood on a dock holding a picture frame aloft and posing inside it.
Image credit: Rare/Microsoft

Ontwikkelaar Rare meldt dat Sea of Thieves Season 10 op 7 december een derde grote update krijgt die onder andere private servers aan de game toevoegt.

De private servers krijgen de naam Safer Seas-mode en stellen maximaal vier personen in staat om een schip te bemannen en de wereld te verkennen. In de modus krijg je toegang tot bepaalde PvE-content, waaronder de Trading Company quests en de verhaalgedreven Tall Tales.

Cover image for YouTube videoSiren Skull Fixes, Safer Seas and a Lovely Festive Tree: Sea of Thieves News November 29th 2023

Guilds, Hourglass Factions en het Gold & Glory-evenement zijn echter niet aanwezig in de Safer Seas-modus. Verder kun je op die servers maar tot level 40 progressie maken in de Trading Company en is het er niet mogelijk om gold en reputation voor Athena's Fortune en Reaper's Bones te verdienen.

Wie van 8 december tot en met 24 december en van 30 december tot en met 2 januari Sea of Thieves speelt, kan onder andere gold, cursed chest voyages, festive fireworks en de Grogmanay tankard krijgen als beloning.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Sea of Thieves

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties