Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sea of Thieves komt op 3 juli naar Steam

Piraten stomen zich klaar.

Sea of Thieves lanceert op 3 juli op Steam. De Steam-versie ondersteunt bovendien cross-play, waardoor je dus ook probleemloos samenspeelt met vrienden die de game spelen op de Xbox One of op pc via de Microsoft Store.

Sea of Thieves lanceerde in 2018. Hoewel de hoeveelheid content bij release vrij karig was, kreeg de game doorheen de jaren al heel wat updates. Zo is het sinds de meest recente patch mogelijk om ambassadeur van een van de handelsbedrijven te worden of om een gooi naar roem te doen in de verbeterde arena mode.

Dat de game ook op Steam lanceert, is niet erg verrassend. Sea of Thieves ging al meer dan tien miljoen keer over de toonbank. Wie de game via Steam wil spelen, betaalt daar € 39,99 voor. Vergeet echter niet dat de game ook speelbaar is via de Xbox Game Pass voor pc, die slechts € 4 per maand kost.

De redactie van Eurogamer vaart nog regelmatig uit om de nieuwe content in de game te ontdekken. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat we Sea of Thieves destijds verkozen tot een van de beste co-op games.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties