Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sea of Thieves closed beta verlengd

Technische problemen hadden de game tijdelijk gekaapt.

Ontwikkelaar Rare meldt dat de closed bèta voor Sea of Thieves met twee dagen is verlengd aangezien de game de afgelopen dagen kampte met technische problemen. De bèta is nog beschikbaar tot en met woensdag 31 januari om 08:00 uur.

De afgelopen dagen ondervonden heel wat spelers problemen bij het inloggen in de bèta. Rare heeft nu een tijdelijke oplossing aangekondigd en verontschuldigt zich voor de problemen.

"We beseffen dat jullie tijd kostbaar is. Het is dan ook onze bedoeling om ervoor te zorgen dat iedereen die toegang heeft tot de closed bèta zo snel mogelijk aan de slag kan gaan met de game".

Sea of Thieves lanceert op 20 maart voor de pc en Xbox One. Vorige week maakte Microsoft bekend dat Sea of Thieves meteen speelbaar is via de Xbox Game Pass.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties