Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sea of Stars bij release meteen beschikbaar via PlayStation Plus

Probeer alvast de demo eens uit.

Sea of Stars will be joining Sony's PlayStation Plus Game Catalogue (available for all Extra and Premium members) on its release.
Image credit: Sabotage Studio

Sea of Stars is bij de release op 29 augustus meteen speelbaar via PlayStation Plus Extra en Premium. Je kunt vanaf nu ook al aan de slag met een demo van de game op PlayStation 4 en PlayStation 5.

De toevoeging van de RPG van Sabotage Studio is opvallend, aangezien eerder al was geweten dat die bij de release ook naar Xbox Game Pass komt. Beide abonnementen hebben dus toegang tot de titel. Daarnaast komt de game volgende maand ook nog naar de Switch en pc.

Sea of Stars traversal
Sea of Stars is joining Sony's subscription service on release
Image credit: Sabotage Studio

De demo waarmee je aan de slag kunt, bevat alvast enkele gebieden uit de volledige game. De ontwikkelaar benadrukt wel dat de demo geen spoilers voor het hoofdperhaal verklapt. De demo is vooral bedoeld om je 'de gameplaysystemen, dungeon crawling en combat' uit te leggen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties