Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sea of Solitude release bekendgemaakt

Van eb naar vloed.

Ontwikkelaar Jo-Mei Games heeft de releasedatum van Sea of Solitude bekendgemaakt. De game lanceert op 5 juli voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game wordt uitgebracht onder het EA Originals programma.

In de game speel je al Kay, een meisje dat in de zoektocht naar haar innerlijke eenzaamheid in een monster verandert. Tijdens je avontuur verken je met je boot 'een wondermooie en steeds veranderende wereld waarin niets is wat het lijkt'.

Cover image for YouTube videoSea of Solitude: Official Teaser Trailer | EA Play 2018

Zo kun je afhankelijk van je emotionele toestand bijvoorbeeld het weer beïnvloeden of water laten stijgen of zakken. Ook licht en duisternis zijn afhankelijk van je emotionele toestand en bieden de oplossing voor verschillende puzzels. Naast die puzzels bevat de game ook platforming en exploratie.

Sea of Solitude kost 20 euro en is na A Way out, Fe en Unravel een nieuwe game die onder het EA Originals programma uitkomt. Onze A Way out review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Sea of Solitude

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties