Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Scribblenauts verkoopt 1 miljoen keer

Culthit doet het goed.

Uitgever Warner Bros. Interactive heeft bekend gemaakt dat er een miljoen exemplaren van Scribblenauts verkocht zijn. De titel verscheen in september in de Verenigde Staten en verkocht toen 194.000 exemplaren. Sindsdien heeft de game dus een mooie stroom gamers en non-gamers weten aan te trekken.

Ondertussen ziet het er ook sterk naar uit dat Scribblenauts 2 op komst is. Twee weken geleden kreeg Eurogamer België een tip tip van een zeer betrouwbare bron dat de game op 3 september zal verschijnen voor de Nintendo DS, PC en Wii.

Vorige zomer had ik een leuk gesprek met de technische directeur van developer 5th Cell, waarin we het hadden over het creatieve proces achter de merkwaardige game, de verwachtingen die de developer toen had voor de release van de game en hun toekomstplannen. Lees het interview hier.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Scribblenauts

Nintendo DS

Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties