Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Scribblenauts mogelijk naar de Wii

Ontwikkelaar heeft alvast interesse.

Eind september kwam ontwikkelaar 5th Cell met Scribblenauts, een van de meest unieke DS-games van het jaar, op de proppen. In het spel mag je je creativiteit letterlijk de vrije loop laten, en we hingen dan ook een welverdiende acht aan deze titel vast in onze review. Vandaag blijkt dat 5th Cell mogelijk nog verdere plannen heeft voor Scribblenauts.

"Het zou zeker interessant zijn om het spel naar de Wii te brengen", liet technical director Marius Fahlbusch aan The Official Nintendo Magazine UK weten. "We zijn altijd opzoek naar projecten die nog nooit eerder gedaan werden, en we zullen op die manier blijven werken bij 5th Cell," aldus Fahlbusch.

Of er daadwerkelijk een Wii-editie van Scribblenauts zal komen weet de man dus niet officieel te bevestigen, maar enkel al het feit dat 5th Cell geen 'neen' zegt tegen een consoleversie is goed nieuws. In de tussentijd werkt de ontwikkelaar aan een voorlopig nog geheime titel voor Xbox Live Arcade, maar dat lieten we jullie midden oktober al weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Scribblenauts

Nintendo DS

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties