Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Scribblenauts 2 duikt uit het niets op

Titel te vinden in database grote keten.

Eurogamer België heeft van een anonieme bron te horen gekregen dat een grote Belgische winkelketen Scribblenauts 2, het vervolg op een van de belangrijkste DS-titels van vorig jaar, in zijn database heeft geplaatst. Veel informatie is er niet voor handen, maar blijkbaar zal het spel vanaf 3 september 2010 in de winkelrekken verkrijgbaar zijn.

Naast een releasedatum lijkt ontwikkelaar 5th Cell met het tweede deel buiten het draagbare vaarwater te treden. In de database stond te lezen dat Scribblenauts 2 niet enkel voor de DS, maar ook voor de Wii en PC zal verschijnen. Dat de verantwoordelijke studio plannen had om de TV-console van Nintendo te verkennen lieten we jullie vorig jaar al weten.

Marius Fahlbusch, de technical director bij 5th Cell, vertelde begin december het volgende tijdens een interview met The Official Nintendo Magazine UK: "Het zou zeker interessant zijn om het spel [Scribblenauts] naar de Wii te brengen. We zijn altijd opzoek naar projecten die nog nooit eerder gedaan werden, en we zullen op die manier blijven werken bij 5th Cell," aldus de man.

Momenteel hebben zowel 5th Cell als uitgever Warner Bros. nog geen officiële commentaar gegeven op dit nieuws. We proberen op dit moment meer informatie vast te krijgen en laten jullie zeker weten wanneer er wat uit de bus komt!

Reacties