Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Screenshots van nieuwe DLC Dragon Age: Inquisition opgedoken

UPDATE: uitbreiding heet Jaws of Hakkon, komt eerst uit op pc en Xbox One.

UPDATE: BioWare laat via het officiële Dragon Age-Twitterkanaal weten dat de uitbreiding Jaws of Hakkon heet. Deze komt eerst uit voor de pc en de Xbox One. De ontwikkelaar laat bovendien doorschemeren dat de DLC binnenkort een trailer krijgt.

Oorspronkelijke tekst: Er zijn enkele screenshots en achievements gelekt van een toekomstige uitbreiding voor Dragon Age: Inquisition.

De DLC heeft nog geen naam en is ook nog niet officieel aangekondigd door ontwikkelaar BioWare. De beschrijvingen van de achievements wekken echter de indruk dat het om een uitbreiding voor de singleplayermodus gaat.

Waarschuwing: Spoilers volgen

De eerste gelekte achievement heet Firestarter (15G). Je verkrijgt deze door alle Winter Shards te vernietigen en alle vuren aan te steken in de 'Old Temple'.

De volgende achievement heet Legend-Marked (30). Deze behaal je door indruk te maken op de Avvar van Stone-Bear Hold.

Een derde achievement heet Historian (30). Deze speel je vrij zodra je de geheimen van een "legendarische figuur" hebt ontrafeld.

De laatste achievement heet Winter's End (90G). Je verkrijgt deze als je een 'myth of ancient days' verslaat.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties