Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Scoor nu gratis Max Payne: After the Fall

Het verhaal van Max Payne in drie delen.

Over een kleine twee weken wordt ons wachten dan eindelijk beloond en kunnen we die groezelig kale kop van Max Payne na al die maanden wachten in onze armen sluiten. De hands-on preview die we eerder plaatsten liegt er ook niet om en het moet raar lopen als dit niet een knaller van jewelste gaat worden. Een unieke vertelstijl, dynamische gameplay, spannende multiplayer en de oude vertrouwde Max Payne Bullet Time beloven dat dit wellicht wel een van de beste games van 2012 gaat worden.

Als voorproefje op alle spectaculaire shootouts heeft Rockstar Newswire vandaag gratis het eerste deel van de comic Max Payne: After the Fall op haar website vrijgegeven. In deze comic, geschreven door Rockstar's Dan Houser in samenwerking met de oorspronkelijke Max Payne godfather Sam Lake, zien we in drie afleveringen het verhaal van Max. Gebeurtenissen uit alle drie de games passeren de revue. Voor de echte liefhebbers is de comic ook in fysieke vorm verkrijgbaar.

Heeft dit je interesse gewekt? Klik hier om de comic te downloaden.

Max Payne in actie!
Getagged als
Over de auteur
Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties